Menukaart
Maandmenu
'Diabolique'
Nobashi - gele & groene courgette - chilipeper - bladpeterselie - haringkaviaar
of
Mortadella
Tartelette - wilde tomaten - Burrata - pistache - daslook - rode biet
Extra delicious bite (supp. €24) (+ supp. Imperial Heritage Caviar 10g €16)
Hopscheuten van Temmerman uit Opdorp - Guanciale van Bagynvarken - gepocheerd eitje - Hollandaise
Simmental filet pur
Schorseneer - broccolipesto - gnocci - vitelotte noire - bimi - hazelnoot
of
Rode poon
Gekonfijt in kruidenolie - kimchi - chinese kool - brandade - doperwt - zeebanaan
of
Paling in ’t groen (Supp. € 14)
Lokaal product met respect bereid – kruiden sabayon – verse frietjes
Rabarber
Clafoutis - meringue - muskaat druif - sinaas - vanille - yoghurt
of
Huisbereid vanille-ijs
Scheutje warme chocoladesaus - toefje slagroom
of
Kaasjes van Belgische bodem
(Kaas ipv dessert supp. € 8 - extra kaas supp. € 17)
Antwerpse affineurs 'Van Tricht' – brioche – homemade confit - honing van onze huisimker
Goed begonnen is half gewonnen...
Hopscheuten uit Opdorp (Temmerman), gepocheerd hoeve-eitje, luchtige Hollandaise,
Guanciale van het Bagynvarken (boerderij Bagynhof, Nieuwkerken-Waas)
Garnaalkroketjes, West-Vlaamse gèèrnare,
citrus en bladpeterselie
Gedroogde Wagyu picanha, Focaccia, beukenzwam,
opgelegde sjalot, mosterdblad, citrus
Nobashi garnaal 'diabolique', roomjus met chili-olie,
gele en groene courgette, crisp van bladpeterselie
Tertalette van Mortadella en pistache, 'salade' van wilde tomaat,
Burrata, vinaigrette met daslook en zilte kappertjes
Taartje van gekarameliseerde rode ui, Saint - Maure de Durbuy,
walnoten, mosterdblad, vijg
Gerief van bij den beenhouwer
Xavoria rumpsteak, een mals en zeer smaakvol stukje rundsvlees,
geserveerd met een klassiek witloofslaatje, verse frietjes en béarnaise
No nonsense chuck roast smash burger, double cheese,
zoet-zure pickle, padron peper, Chorizo, slahart
Simmental filet pur, geglaceerde schorseneer, warme pesto van broccoli,
gnocci van vitelotte noire, gebrande bimi
Varkenswangen bereid op z'n best, zilverui, knolselder, grondwitloof,
mousseline van Belle de Fontenay aardappel
We eten wat de visser vangt, de visser vangt niet wat wij willen eten
Catch of the day and what nature gives us!
Dagelijks het beste wat de visser en de boer ons te bieden hebben (dagprijs)
Paling in’t groen, the best in town and beyond
Rode poon gekonfijt in kruidenolie, doperwt in bonenkruid, brandade,
salty fingers, kimchi van Chinese kool
Melanzane di Parmigiana, balsamico, San Marzano, basilicum
Ticket to heaven
Citroentaartje,
zachte kruimeldeeg, gebrande wittekopjes, vanille-ijs
Café glacé
Chocolade, bosbes, gembercrumble
Clafoutis
Rabarber, muskaat druiven, meringue, vanille, yoghurt
Huisbereid vanille-ijs
Warme chocoladesaus, een toefje slagroom,
Om niet te zeggen, 'nen Dame Blanche'
Kaasbordje met uitsluitend Belgische kazen,
geselecteerd door onze Antwerpse affineurs 'Van Tricht'




