Menukaart
Maandmenu
Kwartel
Fregola - citrus - hoisin - rilette - kippenvel - wilde rijst
of
Hollandse nieuwe
Maatje - radijs - Cevenne ui - haringkaviaar - shiso - gerookte bouillon
Extra delicious bite (supp. €18) (supp. Imperial Heritage Caviar 10g €16)
Irish Mör oester - komkommer - palmwier - zeewater - dragonsorbet - za'atar
'Kalfsblanquette'
Sukade en tong - girolle - aardappel krokant - salie - aubergine - beurre noisette
of
'Bouillabaisse'
Hondshaai op graat - garnalenbisque - doperwt - Coeur d'Antan tomaat - venkel
of
Paling in ’t groen (Supp. € 14)
Lokaal product met respect bereid – kruiden sabayon – verse frietjes
Crumble
Framboos - rabarber - sorbet van zwarte kers en stekelbes - vanille - zure room
of
Huisbereid vanille-ijs
Scheutje warme chocoladesaus - toefje slagroom
of
Kaasjes van Belgische bodem (Kaas ipv dessert supp. € 8 - extra kaas supp. € 17)
Antwerpse affineurs 'Van Tricht' – feuilletée – homemade confit - honing van onze huisimker
Goed begonnen is half gewonnen...
Babykreeft (1/2) à l'Armoricaine, langoustinebisque,
Coeur de Boeuf
Garnaalkroketjes, West-Vlaamse gèèrnare,
citrus en bladpeterselie
Tartaar van rundsbavette, opgelegde sjalot, bieslook, Tierenteyn mosterd
Structuren van asperges, Breydelham, mosterdzaad, focaccia,
(Dit gerecht kan ook vegetarisch geserveerd worden)
Pladijsfilet gestoomd, groene curry en kokos, kokkeltjes, citroengras,
zeekraal, bosui
Gerief van bij den beenhouwer
Xavoria rumpsteak, een mals en zeer smaakvol stukje rundsvlees,
geserveerd met een klassiek witloofslaatje, verse frietjes en béarnaise
No nonsense chuck roast smash burger, double cheese,
zoet-zure pickle, padron peper, Chorizo, slahart
Zwartpootkip 'Anticucho', gekonfijte jonge prei in vadouvan, asperge,
jus van dragon, boutje van de bbq
Varkenswangen bereid op z'n best, zilverui, knolselder, grondwitloof,
mousseline van Belle de Fontenay aardappel
We eten wat de visser vangt, de visser vangt niet wat wij willen eten
Catch of the day and what nature gives us!
Dagelijks het beste wat de visser en de boer ons te bieden hebben (dagprijs)
Paling in’t groen, the best in town and beyond
Heilbot, jonge bladspinazie gestoofd in oetersaus, courgette,
spitskoolblad met sushirijst en umeboshi
Melanzane di Parmigiana, balsamico, San Marzano, basilicum
Ticket to heaven
Citroentaartje,
zachte kruimeldeeg, gebrande wittekopjes, vanille-ijs
Café glacé
Chocolade, bosbes, gembercrumble
Eton mess
Aardbei, baobab, lychee en rozenblad, zwarte peper, pareltomaat
Huisbereid vanille-ijs
Warme chocoladesaus, een toefje slagroom,
Om niet te zeggen, 'nen Dame Blanche'
Kaasbordje met uitsluitend Belgische kazen,
geselecteerd door onze Antwerpse affineurs 'Van Tricht'




