Menukaart
Maandmenu
'Asperge op z'n Vlaams'
Gepocheerd eitje - buikspek van Bagynvarken - Thai basilicum
of
Zwaardvis
Ceviche - pulpo - Tom yum - komkommer - Ajo blanco - lente ui
Extra delicious bite (supp. €18) (+ supp. Imperial Heritage Caviar 10g €16)
Coquille Saint-Jacques - zachte curry en safraan - zeegroentjes
Lamsziel traag gegaard
No-waste bloemkool geroosterd & miso - crème met Witte Van Rotselaer - cassis
of
Koolvis op vel
Asperge - bleekselder en Minneola - aubergine - gerookte knoflook - Lievevrouwebedstro
of
Paling in ’t groen (Supp. € 14)
Lokaal product met respect bereid – kruiden sabayon – verse frietjes
Tiramisu
Deconstructed - Amaretto brownie - braambes - cold brew koffie - Boudoir
of
Huisbereid vanille-ijs
Scheutje warme chocoladesaus - toefje slagroom
of
Kaasjes van Belgische bodem (Kaas ipv dessert supp. € 8 - extra kaas supp. € 17)
Antwerpse affineurs 'Van Tricht' – feuilletée – homemade confit - honing van onze huisimker
*We serveren dit menu uitsluitend voor heel de tafel,
ook vragen we vanaf 6 personen te opteren voor dit menu.
Goed begonnen is half gewonnen...
Hopscheuten uit Opdorp (Temmerman), sashimi van coquille,
zachte curry, safraan en gesmoorde zeegroentjes
Garnaalkroketjes, West-Vlaamse gèèrnare,
citrus en bladpeterselie
Tartaar van rundsbavette, opgelegde sjalot, bieslook, Tierenteyn mosterd
Ceviche van zwaardvis en pulpo, komkommer, Ajo blanco, tom yum, lente-ui
'Asperge op z'n Vlaams', buikspek van het Bagynbarken, gepocheerd eitje,
espuma van basilicum
(Dit gerecht kan ook vegetarisch geserveerd worden)
Gerief van bij den beenhouwer
Xavoria rumpsteak, een mals en zeer smaakvol stukje rundsvlees,
geserveerd met een klassiek witloofslaatje, verse frietjes en béarnaise
No nonsense chuck roast smash burger, double cheese,
zoet-zure pickle, padron peper, Chorizo, slahart
Traag gegaarde lamsziel, 'no-waste'-bloemkool geroosterd in miso en
crème van bloemkool en Witte Van Rotselaer
Varkenswangen bereid op z'n best, zilverui, knolselder, grondwitloof,
mousseline van Belle de Fontenay aardappel
We eten wat de visser vangt, de visser vangt niet wat wij willen eten
Catch of the day and what nature gives us!
Dagelijks het beste wat de visser en de boer ons te bieden hebben (dagprijs)
Paling in’t groen, the best in town and beyond
Koolvis op vel gebakken, gegrilde asperge, crème van aubergine en gerookte knoflook,
salsa van bleekselder, Granny Smith en minneola
Melanzane di Parmigiana, balsamico, San Marzano, basilicum
Ticket to heaven
Citroentaartje,
zachte kruimeldeeg, gebrande wittekopjes, vanille-ijs
Café glacé
Chocolade, bosbes, gembercrumble
Tiramisu
Cold brew koffie, Amaretto brownie, bramen, petit beurre
Huisbereid vanille-ijs
Warme chocoladesaus, een toefje slagroom,
Om niet te zeggen, 'nen Dame Blanche'
Kaasbordje met uitsluitend Belgische kazen,
geselecteerd door onze Antwerpse affineurs 'Van Tricht'




