Menukaart
Maandmenu
Ham & meloen
Charentais - cantaloupe - consommé - ricotta - prosciutto crudo
of
Zeewolf
gekonfijt - venkel - limoenblad - Noir de Crimée - dragon
Extra delicious bite (supp. €18) (supp. Imperial Heritage Caviar 10g €16)
Ravioli - Noordzeekrab - kappertjes - vin jaune beurre blanc - tuinkruiden
Lamskroon
Chimichurri - zoete aardappel - navarin - puntpaprika - courgette
of
Kabeljauwhaas
Jonge wortel - groene boontjes - dille - risotto Arborio - bouchot
of
Paling in ’t groen (Supp. € 14)
Lokaal product met respect bereid – kruiden sabayon – verse frietjes
Bleue de Belgique
Belgische pruim - pâte de fruit - aardbei - Cabernet Sauvignon - rozemarijn
of
Huisbereid vanille-ijs
Scheutje warme chocoladesaus - toefje slagroom
of
Kaasjes van Belgische bodem (Kaas ipv dessert supp. € 8 - extra kaas supp. € 17)
Antwerpse affineurs 'Van Tricht' – feuilletée – homemade confit - honing van onze huisimker
Goed begonnen is half gewonnen...
Ravioli van Noordzeekrab, kappertjes en vin jaune
Garnaalkroketjes, West-Vlaamse gèèrnare,
citrus en bladpeterselie
Tartaar van rundsbavette, opgelegde sjalot, bieslook, Tierenteyn mosterd
Prosciutto Crudo, Charentias en cantaloupe, ricotta, consommé
Gekonfijte zeewolf, Noire de Crimée, venkel, dragon
Gerief van bij den beenhouwer
Belgisch Wit-Blauw ribeye, verse frietjes, Béarnaise en fris slaatje
No nonsense chuck roast smash burger, double cheese,
zoet-zure pickle, padron peper, Chorizo, slahart
Lamskroon, zoete aardappel, chimichurri, navarin van lamsnek, Indische kers en puntpaprika
Varkenswangen bereid op z'n best, zilverui, knolselder, grondwitloof,
mousseline van Belle de Fontenay aardappel
We eten wat de visser vangt, de visser vangt niet wat wij willen eten
Catch of the day and what nature gives us!
Dagelijks het beste wat de visser en de boer ons te bieden hebben (dagprijs)
Paling in’t groen, the best in town and beyond
Kabeljauwhaas, jonge wortel, dille, boontjes, risotto Arborio
Melanzane di Parmigiana, balsamico, San Marzano, basilicum
Ticket to heaven
Citroentaartje,
zachte kruimeldeeg, gebrande wittekopjes, vanille-ijs
Café glacé
Chocolade, bosbes, gembercrumble
Bleue de Belgique
Pâte de fruit, aardbei, Cabernet, rozemarijn
Huisbereid vanille-ijs
Warme chocoladesaus, een toefje slagroom,
Om niet te zeggen, 'nen Dame Blanche'
Kaasbordje met uitsluitend Belgische kazen,
geselecteerd door onze Antwerpse affineurs 'Van Tricht'




